Cu siguranță vara este anotimpul concertelor și al festivalurilor de muzică de toate genurile care se întind pe mai multe zile. În ultimii ani din ce în ce mai mulți artiști renumiți au fost prezenți pe scenele multor orașe mari din România. Iar la această oră știm deja că vara lui 2017 nu va face excepție, în perioada iulie-august avem anunțate cel puțin patru festivaluri mari cu line-up-uri foarte atractive. Condiții în care mulți dintre voi se întreabă ce să aleagă, la care dintre ele să-și cumpere bilete.

Unu

Fă un research pe site-urile evenimentelor și alege concertul sau festivalul în al cărui line-up îți vei regăsi cel mai bine preferințele muzicale. Chiar dacă este unul dintre festivalurile care se întinde pe mai multe zile, nu ezita. Vei putea să-ți cumperi bilete doar pentru zilele în care sunt pe scenă artiștii care te intersează.

Doi

Foarte important! Alege festivalul cel mai apropiat de localitatea unde locuiești. Vei evita astfel o serie de cheltuieli care, deși la o prima vedere ți s-ar putea părea mici, în realitate s-ar putea să fie mult mai mari. Gândește-te că dacă mergi în altă localitate numai transportul și cazarea aproape îți vor tripla costurile.

Trei

În primă fază toți organizatorii vor pune în vânzare bilete la preț redus. Acesta este momentul ideal să le cumperi. Dacă totuși nu te-ai putut hotărî la timp și ai ratat ocazia, ia-ți biletele pentru cele mai bune sectoare sau zone ale festivalului. Întotdeauna zonele VIP sunt cele mai “aerisite”, cu cea mai bună vizibilitate la scenă și cel mai bine deservite din punct de vedere al serviciilor.

Gata, acum ești pregătit pentru întâlnirea cu artiștii tăi preferați.

Share in